Атлас - Not your perfect guy

Идеята на клипа е вдъхновена от заглавието на новия албум на Атлас - "Между вчера и утре". Сюжетът преплита в себе си по загадъчен начин минало и настояще на една истинка любовна история.

Видеото е реализирано изцяло от екипа на филмово студио Revive Vision: режисьор - Андрей Хадживасилев; оператор - Божидар Симеонов; сценография и костюми - Ивелина Минева; грим и прически - Анна Андреева. В главната женска роля е моделът - Деница Калчева.

Снимките на видеоклипа бяха реализирани в Двореца Врана, който беше специално декориран допълнително в стил Рококо. 15 статиста, професионални танцьори и жунгльор с огнени факли и ножове заедно с 20 души снимачен екип реализираха видеото за 18 часа, което го превърна в един истински мини филм.

"Целта беше да изненадаме зрителите с нещо различно, пъстро, с много настроение. Затова се спрях именно на стилистика от времето на Кралят Слънце - Луи XIV. Много често оценяваме важните неща, чак когато ги изгубим, затова трябва да сме много внимателни особено когато става дума за любов.", споделя режисьорът Андрей Хадживасилев по повод новото видео на група Атлас - "Not your perfect guy".

Паркетен стил
Паркетен стил

През 2019 създадохме корпоративно видео с екипа на Ривайв Вижън. Останахме изключително доволни. Подходът им е много професионален и рационален, работят бързо и ни предложиха иновативни...

eXTReMe Tracker