Безплатен уебинар: Видео онлайн в помощ на бизнеса

Като част от проекта ни "Гъвкавост и мобилност при видео заснемане и стрийминг излъчване на живо" имаме удоволствието да ви поканим на безплатен тридневен уебинар на тема: "Видео онлайн в помощ на бизнеса".

Проектът се реализира с подкрепата на Национален фонд Култура и в партньорство с ABC Design & Communication. Безплатният професионален 3-дневен уебинар ще се състои на датите 7, 8 и 9 март 2022 г. (понеделник-сряда) от 13:00 ч. до 14:00 ч. чрез лайв стрийминг на Facebook страницата на Revive Vision. Ще може да гледате презентациите на нашите лектори, както и да им зададете въпроси.

07.03.2022 - Жюстин Томс /специалист маркетинг и реклама/
Видеото онлайн като част от маркетинг микса за успеха в Интернет на малкия и среден бизнес

08.03.2022 - Андрей Хадживасилев /режисьор и продуцент/
Видео онлайн - от сценария до творческата реализация

09.03.2022 - Божидар Симеонов /оператор/
Видео онлайн - техническо обезпечаване и добри практики
при видео заснеманеЗа лекторите:

Жюстин Томс - специалист маркетинг специалист
Жюстин Томс е сред пионерите в българското онлайн пространство. Стартира и управлява собствена дигитална агенция над 24 години. Автор на 15 книги по темата за дигиталния бизнес, маркетинг и комуникации. Дългогодишен преподавател в НБУ и SoftUni Digital, LSPR и други. През годините е работила за широко портфолио брандове, сред които Shell, McDonalds, УникредитБулбанк, но и редица НПО и други организации като фондация bCause, асоциация Родители, ДАЗД, SOS Детски селища и други.

Андрей Хадживасилев - режисьор и продуцент
С над 15 години професионален опит, Андрей е от новата вълна съвременни български режисьори. През 2004 г. завършва с отличие Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография – специалност „Фотография“. По-късно се дипломира в НБУ като бакалавър (2010) по филмова и телевизионна режисура, както и магистър (2016) по филмово продуцентство. През 2009 г. специализира в световноизвестната филмова академия FAMU – гр. Прага, Чехия. Последните години специализира в творческата работа с деца. Автор на филмите "Стъпки в огъня", "Случаят Кюри", "Случаят Тесла", множество комерсиални и рекламни видео проекти.

Божидар Симеонов - отговорен оператор
Учи операторско майсторство през 2003г. в НАТФИЗ при доц. Емилия Стоева и Яцек Тодоров. Оператор е на множество игрални, документални филми и реклами на режисьорите Андрей Хадживасилев, Поля Станчева, Адела Пеева и др. Част от екипа на филмова компания Revive Vision още от 2010 година.

Паркетен стил
Паркетен стил

През 2019 създадохме корпоративно видео с екипа на Ривайв Вижън. Останахме изключително доволни. Подходът им е много професионален и рационален, работят бързо и ни предложиха иновативни...

eXTReMe Tracker