Децата безопасно в интернет

В световния ден за безопасност в Интернет - 12 февруари 2008 г. (вторник) от 19.30ч. в Дома на киното ще се състои премиерата на българския документално-образователен детски филм  “Сърфирам безопасно“ - вход свободен.

Филмът е създаден от “Ривайв вижън” в рамките на кампанията “Децата безопасно в интернет”, съвместна инициатива на детския портал http://www.az-deteto.com/, Майкрософт и фондация Благодеятел. Режисьор е Андрей Хадживасилев, познат на публиката с “Паркур – начин на живот” и “Целувка за лека нощ”. Сценарият е на Жюстин Томс, оператор е Борислав Славов, а композитор на музиката е Георги Стрезов.

На 6-ти февруари 2008 г. от 10 ч. в пресклуба на БТА ще се състои Кръгла маса, посветена на безопасността на децата в Интернет. Участниците в Кръглата маса ще видят кратък откъс от филма “Сърфирам безопасно”, заснет като част от кампанията “Децата безопасно в Интернет”. Специални гости ще бъдат режисьорът на филма Андрей Хадживасилев и Виктория Керин, лице на кампанията и участник във филма.

Бате Сашо
Бате Сашо

С Андрей Хадживасилев се работи прекрасно! Един неуморим творчески ум, готов да екпериментира и да търси креативност в кадъра! Благодаря ти за профеисонализма! Бате Сашо (Александър...

eXTReMe Tracker