Атлас ще представят нов клип и албум

На 2-ри юни от 18:30ч. в столичния Club Studio 5 (НДК) група Атлас ще представят новия си студиен албум "Мужду вчера и утре", както и видеоклип към парчето "Not Your Perfect Guy".

Снимките на видеоклипа бяха реализирани в Двореца Врана, който беше специално декориран допълнително в стил Рококо. 15 статиста, професионални танцьори и жунгльор с огнени факли и ножове заедно с 20 души снимачен екип реализираха видеото за 18 часа, което го превърна в един истински мини филм.

 

"Идеята на клипа е вдъхновена от заглавието на новия албум на Атлас - "Между вчера и утре". Целта беше да изненадаме зрителите с нещо различно, пъстро, с много настроение. Затова се спрях именно на стилистика от времето на Кралят Слънце - Луи XIV. Сюжетът преплита в себе си по загадъчен начин минало и настояще на една истинка любовна история. Много често оценяваме важните неща, чак когато ги изгубим, затова трябва да сме много внимателни особено когато става дума за любов.", споделя режисьорът Андрей Хадживасилев по повод новото видео на група Атлас - "Not your perfect guy".

Видеото е реализирано изцяло от екипа на филмово студио Revive Vision: режисьор - Андрей Хадживасилев; оператор - Божидар Симеонов; сценография и костюми - Ивелина Минева; грим и прически - Анна Андреева.

Olineza
Olineza

Ние, от фирма Олинеза, работим успешно с Ривайв Вижън повече от 6 години и за този период Андрей и екипът му показаха креативност, коректост и висок професионализъм. По време на...

eXTReMe Tracker