Баба ми е Дядо Коледа

Промо снимка на бате Енчо и Андрей ХадживасилевРаботното заглавие на филма е „Баба ми е Дядо Коледа”, а лентата ще бъде заснета под режисурата и продуцентството на младия режисьор Андрей Хадживасилев („Паркур – начин на живот” и „Целувка за лека нощ”). В екипа на филма са още Жюстин Томс (сценарий), Георги Стрезов (музика) и Борис Славков (оператор). А в главната роля на бабата, зрителите ще разпознаят (а може би не) актьора и тв. водещ – бате Енчо.

На кратко за филма:
Борко е на 8 години и както повечето деца на неговата възраст е леко раздвоен. Иска да вярва в съществуването на Дядо Коледа, но вече е голям за чудеса. Родителите му са разделени и той страда много от това. За негово щастие, неочаквано в града пристига баба му (бате Енчо), която внася голямо оживление и хаос в семеството. Бабата обаче не знае, че пред нея се очертава не леката задача да сплоти отново семейството и същевременно да запази магическия Коледен дух на Борко.

Филмът е в подготовка продукция. Очаквайте скоро повече информация!

Искрен Пецов
Искрен Пецов

Дисциплиниран и професионален екип направи за броени дни, един от най-трудните ми  за снимане клипове. Благодаря за съпричастието и риска.Кадрите, които имаме сега в "Напомня ми...

eXTReMe Tracker