Предлагаме заснемане на музикални клипове и реклами в Лондон

От началото на 2013г. екипът ни предлага реализиране на музикални клипове и тв. реклами в град Лондон, Великобритания.

Благодарение на партньорството ни с "Drew Studios London" разполагаме с богата гама HD техника и собствено напълно оборудвано снимачно студио в Лондон. В студиото могат да бъдат изградени различни декори и фонове за заснемане на музикални клипове и реализиране на реклами и професионални фотосесии.
 
Красотата и богатото разнообразие на Лондон предлага и много други интересни интериорни и екстериорни локаци подходящи за видео продукция: клубове и барове, изоставени постройки, градски забележителности, модерна и ретро градска среда.

За да е атрактивно и актуално едно видео то не само трябва да бъде добре заснето, но и да е адекватно монтирано и обработено. За постпродукцията на проектите от Великобритания (а и не само за тях) реализирахме още едно международно партньорство с колегите от "Viktor Studios" в Мадрид, Испания. Те гарантират със своя опит за високото качество на монтажа и цветните корекции. Също така предлагат богата гама от визуални ефекти и анимации за зелен екран.

Повече за възможностите за видеопродукция в Лондон може да откриете в специалния ни сайт на адрес - www.mvlondon.com

Галя
Галя

Андрей е невероятен човек и приятел, освен изкючителен професионалист. Той е един от младите режисьори, които позиционират добре таланта си  в света на поп-музиката. Справя се със...

eXTReMe Tracker