Стъпки в огъня - 3D

Стъпки в огъняПървият български документален филм заснет в 3D ще ви направи свидетели на един от най-българските обичаи - нестинарството, идващо от малкото село Българи разположено в полите на Странджа планина. Филм за тайнство, разпънато между свещено и езическо, запазено през вековете.

Автентичните нестинари играят своя танц в жаравата само един път в годината, вечерта на 3-ти юни (Св. Константин и Елена по стар стил). Затова изживяването на този филм в 3D го прави още по-уникален. Ще имате възможността да сте там 365 дни в годината, да научите повече за най-видната нестинарка баба Злата, за хората и нравите в китното село Българи.

„Стъпки в огъня – 3D“ ще изненада зрителите освен със своята триизмерна преспектива и с интересното сътрудничество на българския режисьор Андрей Хадживасилев и американката документалист Melody Gilbert.

Филмът е реализиран изцяло от екипа на филмово студио „Ривайв Вижън“ , с любезното съдействие и подкрепа на Община Царево и TechnoRental BG.


Официален уебсайт - www.stepsinthefire.com

Повече снимки (зад кадър) и любопитна информазия може да откриете във Facebook страницата на филма - facebook.com/stepsinthefire

 

СТЪПКИ В ОГЪНЯ 3D (Steps in the Fire 3D)

режисьор, сценарист и продуцент
Андрей Хадживасилев

ко-режисьор
Melody Gilbert

оператор
Божидар Симеонов

композитор
Георги Стрезов

монтаж и постпродукция
Васил Даскалов
Мартин Петров

асистент продукция
Димана Донева

асистент оператор
Йоан Георгиев

звук на терен
Мартин Райковски

звуков дизайн
Любомир Гошев

нестинарски музиканти
гайда – Георги Димов
тъпан – Костадин Михайлов

саундтрак музиканти
гайда – Петьо Костадинов
тъпан – Петър Йорданов
кавал – Християн Георгиев

специални благодарности на:
инж. Георги Лапчев
Васил Каридков
Недка Лапчева
Петър Вълов
Иван Минев
Людмил Лазаров
Mark Wollemann

PR Play
PR Play

Агенция PR Play работи с Андрей Хадживасилев и Revive Vision вече гони наред. До момента сме реализирали съвместно десетки проекта – фотосесии, фотозаснемане на събития, изготвяне на...

eXTReMe Tracker