Видео услуги за щастливи и доволни клиенти

За повече от 10 години опит във филмовата индустрия, наш основен приоритет е да предлагаме на клиентите си видео продукция на високо ниво, но и с ефективен бюджет. Професионалното видео в днешно време трябва да е достъпно за всеки и да се разбие илюзията, че това е твърде луксозна стока, само за "големият" бизнес.

В компанията ни винаги се стараем да имаме специално отношение към всеки един клиент, тъй като всяка видео продукция е различна. Нашите услуги освен бизнес са и изкуство, затова персоналното отношение е много важно. Гледаме да комуникираме балансирано с клиентите си, като във всеки един момент да виждат в нас творческо и креативно отношение на артисти, но в същото време стабилност и отговорност на доверен бизнес партньор.

Политиката ни е да работим изключително за щастливи и доволни клиенти. Държим на постоянен личен контакт и обратната връзка във всеки един етап от реализирането (пред-продукция, снимачен период, пост-продукция и монтаж) на видеото. Уважаваме максимата, че клиентът е винаги прав и работим с него в тясно сътрудничество, докато заедно постигнем желаният от него краен резултат. Интересуваме се и от постигнатите резултати на вече готовото видео, за да може да оптимизираме спрямо неговите позитиви и негативи при следващ проект.

Професионалното ни и позитивно отношение, се отблагодарява с два и дори повече успешно завършени проекти за почти всеки клиент. Очакваме да работим с интерес и за Вас!

Чавдар Петков - 4040
Чавдар Петков - 4040

Андрей е изключителен човек, талант и режисьор! Точен, неуморен, енергичен, изобретателен, идеен са само няколко от многобройните му качества. Работата с него е невероятно интересна,...

eXTReMe Tracker