Видеозаснемане на реклами и корпоративни филми

В началото на 2021 г. на фокус ще е професионално заснемане на видео реклами, също корпоративни филми и презентации. Основна причина за това е пандемията и намаленото потребление. Решаващо за всеки бизнес е как ще реагира в задаващата се криза. Ето и нашите съвети за видео продукция в следващите месеци.

"Важно е да инвестирате бюджета за видео реклама ефективно. Ако средствата са ограничени - реализирайте нещо семпло, но добре изпипано." споделя режисьорът и изпълнителен продуцент на Ривайв Вижън - Андрей Хадживасилев. Затова ние от филмова компания Ривайв Вижън предлагаме винаги на своите клиенти добър баланс между цена и качество.

Веселите хумористични идеи и кратките форми са за предпочитане сред широката публика. Комуникирането на нови продукти и услуги с класическа видео реклама е ключово. В момента големите телевизионни канали предлагат много добри промо пакети за ротация.

Също така е важно да изградите доверие към бранда си с корпоративно видео. Покажете екипа и работната атмосфера в компанията. Споделете историята си и как точно създавате своя бизнес. Планирайте серия от няколко самостоятелни, но логически свързани видеа. Наличието на собствен фирмен канал в YouTube е задължително за добри резултати.

Обърнете се към нас за безплатна консултация относно бъдещата ви видео продукция. Правилното планиране и реализиране на видеото може да ви спести до 50% от рекламния бюджет. Разгледайте нашето портфолио в раздел Реклами и Други.

 

 

Паркетен стил
Паркетен стил

През 2019 създадохме корпоративно видео с екипа на Ривайв Вижън. Останахме изключително доволни. Подходът им е много професионален и рационален, работят бързо и ни предложиха иновативни...

eXTReMe Tracker